понеделник, 22 февруари 2016 г.

Скритата истина за фалшивата чистачка на Бойко Борисов

Истината за зле скроения пиар на Бойко Борисов с чистачките от Летище София започва да се разплита. Десетки интернет потребители коментираха в социалните мрежи, че всичко това е постановка и то направена съвсем дилетантски. Служителка в международна фондация си е направила труда да проучи коя точно е Евелина Петрова, от която тръгна цялата история.

Ввъв Фейсбук ударно се разпространяваше един материал, който само два часа по-късно бе свален от единствия сайт, който го бе качил, а авторката на разкритието в социалната мрежа се отрече и съжали за думите си. Сигурно и тя е получила обаждане от премиера. Но ето го отново въпросния материал, със специални поздрави за цензурите. Въпросната чистачка от Летище София, която ударно изтри снимки и информация от Фейсбук профила си, но все пак успяхме да се доберем до данни за Евелина Петрова, най-известната служителка по чистота в България.

Говорите и пишете свободно на английски, ползвате френски; ходите на работа с кола и сте известна синдикалистка на Съюза на транспортните работници, видно и от тая снимка, на която получавате някакъв приз, но и от други подобни; освен това сте вероятно активистка и на някоя партия или поне сътрудничка, защото сте постнали снимка от предаване на протоколи в зала „Универсиада“ след президентските избори в 2011 година…Не знам как точно чистите мрамора на Терминал 2, но в 2013 г. сте се записали да учите във Висшето транспортно училище „Т. Каблешков“, най – вероятно специалност „Съвременни почистващи технологии на летищни площи”. Та по тая причина, г-жо Петрова, тоя водевил със специалното участие на г-н Борисов – как бил спасил чистачките на летище София и лично Вас - можете да го поставите в някой самодеен театър, може и там да участвате, не ми се четеше повече…Но все пак не мога да се зАпра да ви попитам метлата подарък за г-н Борисов лично ли я купихте, чистачките помежду си събрахте мангизи или синдикатът Ви ги отпусна? Но какво значение има всичко това, важното е Бог да ви благослови и вас, и премиера Борисов, щото, както пееше Висоцки, "мы теперь с тобой одной верёвкой связаны...", демек, "ние двамата сега с едно въже сме свързани", и затова, като чистите залата за посрещачи на Терминал 2, да не забравяте да се връзвате с въжето, че и без да дефилирате напред - назад със стийм мопа, много се Лъзга, хе - хе..."

Няма коментари:

Публикуване на коментар