събота, 31 октомври 2015 г.

Синът на Славка Бозукова разби в зрелищна катастрофа „Мерцедес” за 500 бона

Първородният син на главния редактор на „Стандарт” Славка Бозукова – Йоан, претърпя зрелищна катастрофа в центъра на София с тузарския си „Мерцедес” SLS днес следобед, съобщи nbox.bg.


Бозуков – младши разби немското возило, чиято стойност е 500 000 лева, на булевард „Пенчо Славейков” в близост до пилоните на НДК. Очевидци на катастрофата докладваха пред репортер на Nbox, че мощният спортен автомобил шофиран от Йоан, влязъл с изключително висока скорост в улицата и Славкиния син не успял да овладее колата.

Мерцедесът се завъртял и се забил в мантинелата пред уплашените погледи на охранителите на Бозуков, следвайки господаря си с джип „Мерцедес” ML 63 AMG на стойност около 150 000 лева.

„Йоан излезе доста уплашен от колата и веднага се качи в джипа на горилите си. Остави двама бодигардове да пазят авариралия мерцедес. Сигурно някой от охранителите ще поеме отговорност и ще се сдобие с акт от КАТ”, коментират очевидци на злополуката.

Според тях Бозуков-младши е сбъркал фатално, като не е сложил зимни гуми на скъпия си автомобил. „Купил си е кола за половин милион, а се цигани за 5 бона за зимни гуми”, одумват наследникът на медийната шефка негови познати. Заради това, че колата е с летни гуми сега Бозуков-младши ще се охарчи с около 60-70 000 лева за ремонт на поръчковия си „Мерцедес”.

Мнозина редови журналисти от „Стандарт” пък се възмущават от показния лукс, демонстриран от отрочето на Славка Бозукова, при положение, че дереджето на вестника не е цветущо и постоянно има съкращения и намаления на заплатите. Самата Бозукова и семейството й не са за жалене откъм финанси, най-малкото защото Бозукова е сред най-близките до Делян Пеевски родни издатели. Заради обвързаността й с депутатът от ДПС даже й излезе прякор sLafka Бозукова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар